Servicii de SEO copywriting

“The best SEO is great content” – Seth Godin
Conținutul original și updatat face diferența.

Strategia și tehnicile de optimizare SEO implică design și cuvinte. Nu neapărat în această ordine, deoarece și design-ul se construiește din cuvinte.

Scriem texte personalizate și optimizate pentru site-uri și magazine online pentru plăcerea clienților tăi și a ta, deoarece site-ul tău va performa mai bine și va ajunge pe prima pagină Google.

Serviciul nostru de scriere de texte SEO este conceput pentru a optimiza conținutul site-ului tău, astfel încât să genereze mai multe lead-uri și vânzări. Vom scrie descrierile produselor, postările de pe blog și alte pagini importante de care aveți nevoie pentru a-ți ajuta afacerea să crească.
Performăm optimizare SEO on-page și folosim cuvintele cheie adecvate în textele dedicate domeniului tău de activitate. Pentru textele existente de pe site-ul tău, facem un audit de conținut și venim cu soluții și strategii pentru îmbunătățirea și optimizarea textelor existente.

Agreăm un brief clar. Venim cu propuneri și strategii. Livrăm la timp cu drag și analizăm impactul și performanța textelor noastre.

Dar, înainte de a ne apuca de scris, trebuie să facem un audit SEO al site-ului tău și să stabilim o întâlnire la care vom discuta despre cuvintele și expresiile cheie pentru care dorești ca site-ul tău să performeze (și dacă acest lucru este posibil) și despre site-urile concurente.

Te așteptăm pe pagina noastră de contact!

http://www.seocopywriting.ro/ro/contact.php

Art – Adele Karmazyn. Sursă – Pinterest

Sharing is caring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *