Despre mine

Bine ai venit!

M-am aflat mereu la răscruci de cuvinte. La început am rătăcit printre cuvintele scrise de alții la Facultatea de Litere, Universitatea din București.
Mai târziu, mi-am dat seama că nu număr destule și am completat colectia de cuvinte în engleză și română la Universitatea Financiar-Bancară, Facultatea de Management Financiar.

Apoi am început să-mi fac singură cuvintele pe care le-am îmbinat în programe de limba engleză de specialitate pentru cursurile de limba engleză pentru afaceri, cursurile de engleză juridică, cursurile de engleza financiară și cursurile de engleză pentru marketing și publicitate.


Jocurile de idei proaspete le public pe blog.seocopywriting.ro

Jocurile serioase care includ cuvinte cheie le punem pe www.seocopywriting.ro și www.engleza-de-afaceri.ro, care sunt pe prima pagină Google pentru multe cuvinte și expresii cheie. Nu sunt tot timpul chiar atat de serioase/să, deoarece cred în “poveștile lui Hans Christian Andersen la fel de mult ca în Peter Drucker“.

Nu uit niciodată să zâmbesc la prezentările mele despre serviciile pe care le ofer. Din degete nu știu să zâmbesc, pentru că sunt tot timpul ocupate cu scrisul (prezentări, programe de studiu, newslettere, articole despre limba engleză, content writing, copywriting..), sau cu frânele bicicletei mele. Îmi caut cuvintele în toate zările și când zâmbește soarele, le mai găsesc pe lac, în parcul Herăstrău.


Îmi împodobesc viața cu cuvinte pe care le ofer cu drag tuturor celor care mi le cer.
Pentru un curs de limba engleză de specialitate sau pentru un text pentru blogul sau site-ul tău care-ți va simplifica timpul și ideile și te va defini mai bine.
Cu drag,
Iulia Halatz

Profesor de engleză pentru afaceri, engleză financiară, engleză juridică, engleza pentru marketing, engleza pentru agribusiness, cu experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea de programe și cursuri personalizate și specializate pentru companii și instituții.
Fondatorwww.seocopywriting.ro, www.cursinengleza.ro, www.engleza-de-afaceri.ro.
Autor contributorSudden Denouement Literary Collective, Mytrendingstories.com, Medium.com, Spillwords.com.
CoautorAnthology Volume I: Writings from the Sudden Denouement Literary Collective.

 • Tel: 0722.841.053
 • E-mail: contact@engleza-de-afaceri.ro
 •  

  Sharing is caring:

  One thought on “Despre mine

  1. Pingback: Ce înseamnă să ai succes? | Blog de companie

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *