Învață engleza

Am citit într-un articol de pe Entrepreneur.com că niciodată nu ar trebui să plătim un serviciu mai mult decât ne-ar costa pe noi înșine să-l prestăm (citat aproximativ).

Oare cât ar costa să înveți (singur) gramatica limbii engleze? Și să folosești timpurile verbale în conversație. Pentru că aș pune pariu pe 1000 de leprechauns că un irlandez nu te va întreba care este regula de Present Perfect, sau care sunt verbele neregulate :).

Te va întreba: “Have you ever been to Ireland?”

Sau în momentul când te deranjează comportamentul unui străin, de exemplu, nu-i spui: “You are rude!” Poate reformulezi: “You are being rude!”.

Dacă stai la o coadă în altă țară în fața unui obiectiv turistic și altă persoană “pushes into the line”, trebuie să găsești o cale să o/îl faci să înțeleagă că tu ai fost acolo înainte.

Oare cât ar costa învățarea și implicit serviciul de transmitere al acestor subtilități ale limbii engleze? Pe mine știu că m-au costat ani de studiu, ani de predare, ani de răbdare, și bani în taxe de studiu la a doua facultate cu profil economic.

Acestea sunt investiții în pregătirea perpetuă și asiduă pentru a deveni “reductor de nesiguranță”. Deoarece în fiecare zi îți reduc nesiguranța la o prezentare în limba engleză, la un interviu în limba engleză, la o întâlnire de afaceri, sau în viața de zi cu zi, când în interacțiunea cu un coleg, partener, client străin, trebuie să înțelegi și să transmiți niște informații, clar și corect.

Clienții noștri sunt perfecți pentru că înțeleg că aceste informații sunt uneori neprețuite.

Te așteptăm cu drag la cursul intensiv de engleză care îți va simplifica gramatica limbii engleze și te va ajuta să vorbești fluent și mai ales, CORECT.

ENGLISH IS ALWAYS A GOOD IDEA!

Înscrieri de marți până joi la 0722.841.053.

copy-485034_359215334191415_598250681_n

Sharing is caring:

One thought on “Învață engleza

  1. Pingback: About | Engleza de afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *